ECOstyle professional

Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen.

Met deze gedachte begon ECOstyle meer dan 50 jaar geleden. Als eerste in Nederland ontwikkelden en verkochten we ecologisch verantwoorde producten die een minimale impact op het milieu hebben.

De grondlegger van ECOstyle, Jan Zwart, werkte destijds in de aardappelhandel. Hij zag dat kunstmest, pesticiden en andere agro-chemicaliën inderdaad voor betere productiviteit zorgden. Maar hij maakte zich ook grote zorgen omdat gewassen steeds gevoeliger werden voor ziekten, het gezonde bodemleven verstoord werd en de landbouwgrond verschraalde.

Duurzaamheid? Daar had niemand in de jaren ’60 van gehoord, het bestond simpelweg niet. Jan Zwart was vastberaden en dacht: “Dat moet toch anders kunnen!”. Hij sloeg de handen ineen met drie compagnons en begon in 1967 een handel in natuurlijke landbouwproducten. EUROplant, de voorloper van ECOstyle, was geboren.

Na een aantal jaar werden hier ook natuurlijke producten voor de consument aan toegevoegd. Deze producten zijn altijd op basis van de kracht uit de natuur gebaseerd en dragen bij aan een betere wereld.

Vandaag, 55 jaar later, heeft ECOstyle haar hoofdkantoor in Oosterwolde en verkoopkantoren in België, Denemarken en Oostenrijk. Wat was Jan zijn tijd ver vooruit, en wat zijn wij vereerd dat wij zijn levenswerk mogen doorzetten!Deelnemer

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

bibliotheek@suite-mkb.nl

0341470068

Verstuur een bericht